Вібро-шоу

Насолоджуйтесь вібраційними ефектами в яскравому музичному шоу CYMATICS!

Сучасні музичні кліпи складно назвати їжею для розуму. Звичайно, є досить вражаючі роботи, але всі вони призначені тільки для залучення уваги і утримання уваги на час перегляду 2-4 хвилинного кліпу. В основному привертають увагу машинами, коштовностями та іншими подібними речами. Власне, критикувати тут нема чого й когось.

Музикант з Нової Зеландії Найджел Стенфорд (Nigel Stanford) створив музичне відео, де майже немає дійових осіб, а сюжет зав'язаний на експериментах. Основна мета кліпу - візуалізація звуку всіма можливими способами.

При цьому кліп створювався не шляхом підгонки результатів експериментів до музики. Навпаки, спочатку використовувалися базові звуки, які приводили до різного поведінки обладнання, а вже на основі візуальних ефектів створювався аудиоряд.

Один з ефектів - стоячі хвилі, які утворювалися в тонкому шарі води, налито прямо на динамік. Звуки різних частот впливали на розподіл хвиль в товщі води (також використовувалася і така цікава рідина, як заморожена горілка).

Є в кліпі і кільця Тесла (при цьому музиканти одягли «костюми Фарадея», що носиться різновид клітки Фарадея), і феромагнітна рідина, і труба Рубенса.

Offcanvas (3)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.